Met de Taxi naar Schiphol - Makkelijk en snel

Met de taxi naar Schiphol

Taxi SchipholAls je zelf geen rijbewijs hebt, je niemand kent die jou naar Schiphol wilt brengen of reizen met het openbaar vervoer niet ziet zitten, dan kun je ervoor kiezen om met de taxi naar Schiphol gebracht te worden.

Geen gedoe vooraf en comfortabel naar Schiphol gebracht worden.

Vooral als je op een ongunstig tijdstip vliegt, kan het wel eens lastig zijn om op Schiphol te komen. Het is moeilijk iemand te vinden die jou wilt afzetten en de treinen rijden ook onregelmatig. Kiezen voor een taxi die jou wilt brengen, is dan een slimme keuze.

Zorgtaxi

Taxi2airport

Voordelen van een taxi naar Schiphol

Er zijn enorm veel taxibedrijven in Nederland gevestigd. Je kunt op internet zoeken naar een taxibedrijf bij jou in de buurt en deze opbellen. Je kunt dan doorgeven wanneer je naar Schiphol gebracht moet worden en je kunt alvast een prijsindicatie vragen. Je geeft het tijdstip door dat de taxi er moet zijn en geeft je adres op. De taxi zal netjes op tijd aanwezig zijn om jou naar Schiphol te brengen. De taxichauffeur rijdt en jij kan rustig ontspannen in de auto zitten. Je wordt voor de deur afgezet en de chauffeur zal je helpen met het uitladen van je bagage. Je hoeft niet bang te zijn voor vertragingen en je hoeft geen parkeerkosten te betalen. Alleen het bedrag dat je voor de taxirit moet betalen.

Schiphol travel taxi

Je kunt zelf op zoek gaan naar een taxibedrijf, maar je kunt ook via de site van Schiphol een taxi reserveren. Je vult het adres in waar je opgehaald wilt worden met de juiste datum en tijd. Als dit is ingevuld, wordt de prijs berekend en kun je een taxi reserveren. Je kunt kiezen om alleen gebracht te worden, maar je kan er ook voor kiezen om ook weer opgehaald te worden vanaf Schiphol en thuis afgezet te worden. Je wordt thuis voor de deur opgehaald en bij de juiste vertrekhal afgezet. Door bijna heel Nederland is het mogelijk om van deze service gebruik te maken. Alleen op de Waddeneilanden niet. Je kunt vooraf het bedrag voor de rit al via i-deal betalen.

Een taxi delen

Als je ervoor kiest om gebruik te maken van de Schiphol travel taxi, kun je kiezen voor een taxi voor jou alleen of voor een gedeelde taxi. Als je een taxi met iemand deelt, zullen de kosten minder hoog worden. Als je tot vierentwintig uur voor vertrek een taxi reserveert, weet je zeker dat je een plek hebt. Je hoeft niet bang te zijn dat de taxi laat in de avond of midden in de nacht niet rijdt. Deze taxi’s rijden zeven dagen per week en vierentwintig uur per dag. Ze kunnen jou dus altijd naar Schiphol brengen.

Zorgtaxi

Taxi2airport