Met de trein naar Schiphol

Met de trein naar Schiphol is ideaal

Je vakantie zit eraan te komen en binnenkort vlieg je vanaf Schiphol naar je vakantiebestemming.

Trein naar SchipholAltijd stel je jezelf weer de vraag hoe je deze keer op Schiphol gaat komen. Vraag je aan iemand of ze jou willen brengen, ga je met je eigen auto of kies je ervoor om met het openbaar vervoer naar Schiphol te reizen.

Dit hoeft geen lastige keuze zijn, kies ervoor om met het openbaar vervoer naar Schiphol te gaan. Met de trein naar Schiphol is ideaal. Geen gedoe vooraf met reserveringen maken, je bent geen geld kwijt aan parkeerkosten en het is reuze makkelijk.

Waarom met de trein naar Schiphol

Er zijn vele manieren om op Schiphol terecht te komen. Eén van de snelste en makkelijkste manieren om dit te doen, is door met de trein naar Schiphol te komen. Vanuit elk groot station rijden er wel treinen naar Schiphol. Het treinstation van Schiphol ligt precies onder Schiphol, dat is de reden waarom het per trein reizen naar Schiphol zo makkelijk is. Je stapt de trein uit, gaat met de roltrap naar boven en je zit op Schiphol. Als je boven komt, staan er tientallen wagentjes waar je bagage in kunt stoppen. Pak een karretje, stop je bagage er in en loop naar je incheckbalie.

Vliegtijden

Als je met de trein naar Schiphol wilt gaan reizen, zorg er dan voor dat je je ov-chip kaart niet vergeet. Je checkt snel en makkelijk in, kan gaan zitten in de trein en rustig afwachten tot je bij Schiphol aankomt. Lees een boekje en ontspan. Als je overdag op Schiphol moet zijn, zijn er genoeg treinen die jou kunnen brengen op dat tijdstip. Naast vluchten die overdag vertrekken, zijn er ook genoeg vluchten die laat in de avond of in de nacht gaan. In de nacht rijden er een stuk minder treinen, dus het is belangrijk om hier rekening mee te houden. Vaak rijden de treinen dan maar één keer per uur.

Vertraging

Iedereen kent wel de verhalen over het openbaar vervoer wat altijd te laat is. Natuurlijk kan er altijd wat gebeuren en daarom is het belangrijk dat je op tijd van huis vertrekt. Neem een paar treinen eerder, waardoor je zeker weet je dat je niet te laat op Schiphol aankomt. Je weet nooit wat er onderweg gebeurt of waar de trein mee te maken krijgt. Als je ruim op tijd van huis vertrekt, weet je bijna zeker dat je op tijd op Schiphol zal aankomen. Op Schiphol zijn verschillende NS automaten te vinden, waar je treinkaartjes of een ov-chip kan aanschaffen.